سازنده تلگرام را بشناسید 1394/10/20

در سالهای گذشته موج های خبری متعددی از تعلق شبکه های اجتماعی فیس بوک و توئیتر و پیام رسان های موبایلی همچون واتساپ و وایبر و ... به یهودیان آمریکا یا بعضا خود رژیم صهیونیستی منتشر شد که مساله جاسوسی از اطلاعات کاربران توسط این نرم افزارها را قطعی می ساخت. 
بالاخره پس از بروز مشکلات متعدد از جمله کندی نرم افزار وایبر و سازگار نبودن آن با سرعت کم  اینترنت در ایران و کاهش جذابیت های واتساپ در بین نسل جوان شاهد روی آوردن گسترده ایرانیان به نرم افزار تلگرام بودیم. 

مدیر سایت تلگرام پاول دروف بوده که مدیر سابق شبکه اجتماعی وی کی(بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا بعد از فیسبوک) می باشد که به زاکربرگ روسی و یا زاکربرگ دوم معروف است، جالب آنکه این شبکه ضد اجتماعی جزء سایت های محبوب در سرزمین های اشغالی و در میان صهیونیست هاست

این اتفاق که از اوایل سال 1394 رخ داد با چنان سرعتی صورت گرفت که به «مهاجرت ایرانیان به تلگرام» مشهور شد، این پدیده نادر که طبق آخرین آمار ظرف همین چند ماهه گذشته 13 میلیون ایرانی را به تلگرام کشانده است، چنان ترافیکی را به سرورهای نرم افزار تلگرام منتقل نمود که سبب قطع فعالیت این نرم افزار در بعضی از ایام می شد و کاربران با پیامهایی این چنینی مواجه می شدند که تلگرام ضمن عذر خواهی از آنان عنوان می کرد به دلیل ترافیک بالای کشور ایران در سرور تلگرام امکان برخی فعالیتها مثل ارسال عکس هم اکنون وجود ندارد و تلگرام در حال تلاش برای رفع مشکل و ایجاد بستر مناسب برای ترافیک بالای ایرانیان در نرم افزار است! 
برخی در این میان بر این باور بودند که نرم  افزار روسی تلگرام از آنجا که توسط یک جوان روس ساخته شده و در این کشور مدیریت می شود از لحاظ امنیت خطر کمتری نسبت به وایبر و واتساپ و ... دارد و یک نرم افزار جاسوسی محسوب نمی شود غافل از این که اصل ماجرا چیز دیگری است. 

سازنده و مدیر نرم افزار تلگرام کیست؟

مدیر سایت تلگرام پاول دروف بوده که مدیر سابق شبکه اجتماعی وی کی(بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا بعد از فیسبوک) می باشد که به زاکربرگ روسی و یا زاکربرگ دوم معروف است، جالب آنکه این شبکه ضد اجتماعی جزء سایت های محبوب در سرزمین های اشغالی و در میان صهیونیست هاست.

پاول دورف

پاول دورف دارای مدرک دکتری زبان شناسی و از تیزهوش ترین دانشجویان دانشگاه سن پترزبورگ بوده و پدر وی نیز استاد فلسفه دانشگاه بوده و از یهودیان متعصبی است که  بدو شروع کلاس های خود قسمت هایی از  قسمت سوم  تنخ یعنی «کتوویم» را قرائت می کند. 
پاول در جریان کودتای آمریکایی اوکراین، دستور سرویس امنیتی روسیه «اف اس بی» جهت مسدود سازی صفحات رهبران کودتای اوکراین در شبکه اجتماعی وی کی و دادن اطلاعات لیدرهای میدانی کودتا را رد کرد. در  نتیجه دولت روسیه با وی برخورد نموده وی نیز همراه با اعلام استعفاء خود سندی را دال بر فشار ولادیمیر پوتین و دستگاه امنیتی روسیه بر خود در وی کی انتشار داد و اعلام کرد هرگز به روسیه برنخواهد گشت. پاول قبل از خروج از طریق دوست هم دانشگاهی خود با پدر وی « مایکل میری لاشویلی» آشنا می شود و همراه با سرمایه وی شرکتی به نام « قلعه دیجیتال» را در آلمان ایجاد میکند که مرکز آن در «برلین»  قرار دارد.

در ادامه او را بیشتر خواهید شناخت:

1.او یک بار به ادوارد اسنودن پیشنهاد کار داد

زمانی که روسیه در سال 2013 پناهگاهی به اسنودن داد، دورف پیشنهاد داد او به عنوان نیروی امنیتی فونتاکت آغاز به کار کند. او در زمان طبق گفته های خودش نسبت به کشورش احساس غرور و افتخار می کرد. او اسنودن را به عنوان قهرمان زندگی اش نیز معرفی کرده است.

2.او معتقد است دیگر سرویس های پیام رسانی آشغال هستند

دورف تلگرام را با هزینه شخصی خودش راه اندازی کرده است. تلگرام با سیستم اهدای پول پیش می رود

به همین خاطر است که او و برادرش نیکولای در سال 2013 ساخت تلگرام را آغاز کردند. او در ماه سپتامبر طی مصاحبه ای که با تک کرانچ داشت اظهار کرده بود: «مهم نیست چه تعداد سرویس پیام رسانی وجود دارد، مهم این است که همه آن ها آشغال هستند.»

3.او بیش از آنکه نگران تهدیدات تروریستی باشد، نگران تهدیدات امنیتی است

دورف در مصاحبه ای با سی ان ان گفته بود: «اگر یک لحظه به دور از احساسات و با منطق به قضیه نگاه کنید می بینید که احتمال اینکه شما یا من در حمله ای تروریستی کشته شویم تقریباً صفر است. این در حالی است که احتمال مرگ با تصادف با یک خودرو میلیون ها برابر بیشتر است.»

4.او معتقد است فراهم کردن شبکه ارتباطی خصوصی به این هزینه می ارزد

تلگرام بلافاصله پس از انتشار خبر استفاده داعش از این برنامه، اعلام کرد که 78 کانال مرتبط با داعش را که به 12 زبان مختلف بوده است بلاک کرده است. اما چت های خصوصی داعشی ها همچنان پابرجاست. اما این به معنای بد بودن رمزگذاری نیست. دورف اظهار کرده است که برقراری ارتباط شخصی با امنیت بالا از هر چیزی مهم تر است. آن ها به هیچ وجه رمزگذاری را محدود نخواهند کرد. او گفته است: «تروریست ها بالاخره راهی برای برقراری ارتباط ایمن پیدا خواهند کرد.»

5.او معتقد است که دولت فرانسه به اندازه داعش در حمله پاریس مقصر و مسئول است

دورف اظهار کرده است که دولت فرانسه پول های کلانی را به وسیله مالیات بالا از مردم کشورش می گیرد و آن را صرف راه اندازی جنگ در دنیا می کند.

6.او این کار را برای پول انجام نمی دهد

دورف تلگرام را با هزینه شخصی خودش راه اندازی کرده است. تلگرام با سیستم اهدای پول پیش می رود.

7.او جهانگرد است و در عکاسی استعداد بالایی دارد

اکانت اینستاگرام دورف پر از عکس های جالبی است که از مناظر گرفته است. اخیراً در فنلاند، سن فرانسیکو، نیویورک و رم عکس هایی گذاشته است. او بخشی از کودکی خود را در ایتالیا سپری کرده است.

سایر اخبار


تخفیف ویژه تربرای مشتریان عمده
تخفیف ویژه تربرای مشتریان عمده
تخفیف ویژه تربرای مشتریان عمده
تخفیف ویژه تربرای مشتریان عمده
تخفیف ویژه تربرای مشتریان عمده
تخفیف ویژه تربرای مشتریان عمده
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر