ستاره ای که با تشکیل دسته ای خطرناک از ستاره های دنباله دار به زمین نزدیک می شود

بد نیست بدانید که این ستاره در حال حاضر 64 سال نوری از منظومه شمسی ما فاصله دارد اما تنها هدف و منظور او رسیدن به زمین است. در تحقیق تازه ای که در مجله Astronomy and Physics منتشر شده، گفته شده که این نزدیکی در حدود 1.35 میلیون سال بعد رخ خواهد داد. این ستاره در فاصله 13,365AU یا 1.2 تریلیون مایل از خورشید قرار خواهد گرفت (هر AU تقریباً برابر با متوسط فاصله زمین تا خورشید است). در آن حالت، Gliese 710 تنها 77 روز نوری تا رسیدن به زمین فاصله خواهد داشت.

 

قطعاً این فاصله هنوز برای ما زیاد است، اما از لحاظ کیهان شناختی اینطور نیست؛ چرا که این فاصله درست در منطقه ابر اوورت (ابر کروی که منظومه شمسی را احاطه کرده) واقع شده است. این ابر در واقع حبابی بزرگ متشکل از یخ و سنگ است که خورشید را از فاصله 50 هزار تا 200 هزار AU احاطه کرده است. در حالی که Gliese 710 از برخورد مستقیم با هر نوع جرمی در داخل منظومه خورشیدی اجتناب می کند، به نظر به داخل ابر اوورت سفر خواهد کرد. با توجه به اثر گرانشی عظیم آن، احتمالاً با سنگ های بسیار بزرگ این منطقه برخورد پیدا می کند و تعداد بسیار زیادی از ستاره های دنباله دار را با خود به سمت زمین می فرستد و این می تواند تهدیدی خطرناک برای سیاره ما باشد.

برای انجام این مطالعه، Filip Berski و Piotr Dybczński از دانشگاه Mickiewicz در لهستان، از داده های بدست آمده توسط رصدخانه فضایی Gaia بهره بردند. نتیجه مطالعه آن ها نشان می دهد که فاصله ستاره مذکور تا زمین، حدود 5 برابر از آنچه پیش تر تخمین زده شده بود، نزدیک تر است. در ان فاصله این ستاره تبدیل به درخشان ترین و سریع ترین شئ موجود در آسمان خواهد شد.

 

این ستاره با تأثیر بر داخل منظومه شمسی باعث ایجاد باران شهاب سنگ و تشکیل 10 ستاره دنباله دار در هر سال طی میلیون‌ ها سال خواهد شد. این رویداد، قوی ترین برخورد ویرانگر در آینده و تاریخ منظومه شمسی به حساب خواهد آمد و برای زمین بسیار خطرناک است.

 

نکته مهم دیگر این است که Gliese 710 تنها ستاره ای نیست که قصد سفر به منظومه شمسی ما دارد. تمامی 14 ستاره نزدیک به آن تا چند میلیون سال بعد ممکن است به فاصله سه سال نوری از زمین برسند و دو تا از آن ها هم احتمالاً با محدوده ابر اوورت برخورد خواهند داشت.

سایر اخبار


گفتگوهای مستقیمی‌که میان ایران و آمریکا در خلال مذاکرات مذاکرات هسته‌ای صورت می‌گیرد، توجه بیشتر ناظران را به خود جلب کرده است و در این میان تحلیل‌ها و نظرات مختلفی در این خصوص ارائه می‌شود، اما بسیاری دیوار بی اعتمادی ایرانیان به آمریکا را بسیار بلندتر از حد تصور قلمداد می‌کنند.
يكي از سرزمين هائي كه مستعمره بود و مردمانش در تصميم گيري سرنوشت اشان نقشي نداشتند ، گنگو بود. پاتريس لومومبا اين قهرمان وطن پرست ، با مبارزات گسترده و سرسختانه بالاخره در سال 1960 پس از سال ها مبارزه عليه استعمار بلژيك به كنگو را به استقلال رساند.
«اعترافات شهر خدا» ، نام کتابی است که سید مجید حسینی روایت سفر به عربستانش را در آن نوشته است. نویسنده که علاوه بر به جای اوردن مناسک حج ، سفری به «ریاض» پایتخت این کشور داشته است.
«گُلوَنی» یا سربند لُری نوعی پوشش است که قدمتی ۳ هزارساله دارد وزنان لرستانی به شکل خاصی به سر می‌کنند و طرح‌ها و زیبای این پوشش به حدی هست که حتی طراحان مد و لباس در طراحی‌های روسری هم در بسیاری از موارد از این نوع پوشش الگوبرداری نموده‌اند و موردتوجه واقع‌شده است.
کلیسای جماعت برهنگان ویت‌تایل واقع در ایالت ویرجینیای آمریکا است. کشیش این کلیسا آلن پارکر معتقد است داشتن پوششی به عنوان لباس در هنگام پرستش ضرورتی ندارد.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر