این خوراکی، همسرتان را افسرده میکند!
اگر بخواهیم مقایسه داشته باشیم مردان نسبت به زنان علاقه بیشتری به خوراکی های شیرین دارند؛ و به همین خاطر برابر تبعات این ماده آسیب پذیرتر هستند. نکته جالب این است که قند به شدت اعصاب و روحیه مردان را هدف می گیرد.

بر اساس نتایج به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، مردانی که در طول روز بیشتر از 67 گرم قند مصرف می کنند 23 درصد بیش از دیگران در معرض ابتلا به افسردگی هستند. به گفته دانشمندان، استفاده روزانه این مقدار مواد قندی موجب افزایش احتمال بروز نشانه های اختلالات ذهنی در مردان می شود. این در حالی است که چنین اتفاقی در مورد زنان رخ نمی دهد.

در واقع، اگر زنی تا به حال دچار افسردگی و اضطراب نشده است مصرف مواد قندی موجب بروز چنین مشکلاتی در او نمی شود. موضوعی که در مورد مردان مصداق عینی دارد. با این وجود، مصرف زیاد از حد شیرینی توسط مردان و زنانی که نوعی از اختلالات ذهنی و روحی را تجربه اند، احتمال بازگشت مشکل را آنها افزایش می دهد.

علی رغم وجود چنین تبعاتی آنچه زنان و مردان را هنگام ناراحتی به سمت خوراکی های شیرین سوق می دهد، شادی آور بودن مواد قندی در کوتاه مدت است. اغلب افراد پس از خوردن یک شیرینی کوچک احساسات منفی خود را فراموش می کند و همین موضوع منجر به زیاده روی آنها می شود. بنابراین، یکی از دلایل شیوع چاقی میان افرادی که از افسردگی و اضطراب رنج می برند، همین نقش تسکینی کاذب شیرینی است.

سایر اخبار


مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، جذب و نگهداری اهداکنندگان خون با اشاره به کاهش شیوع هپاتیت در بین اهداکنندگان مستمر خون، گفت: پیشگیری از این بیماری و شناسایی به موقع این بیماران از طریق انجام فعالیت‌های اجتماعی موثر خواهد بود.
هشدار در خصوص بحران کمبود دارو در کشور/ بدهی گسترده بیمارستان‌ها به شرکت‌های دارویی
گیاه نسترن درختچه‌ کوچکی است با ارتفاع حداکثر ۳متر و برگ‌هایی شامل پنج تا هفت برگچه دندانه‌‌‌دار؛ از میوه گل نسترن به‌عنوان غنی‌ترین منبع ویتامینC یاد شده که ۲۰برابر لیمو ویتامینC دارد.
این روزها گوشی های هوشمند به عضو جدایی ناپذیر زندگی هر فرد تبدیل شده اند و فرصت برقراری ارتباطات، کسب اطلاعات و سرگرمی را فراهم می کنند. با تمام فوایدی که می توان برای این وسایل برشمرد آیا ما از هزینه های شناختی و تأثیری که استفاده مکرر آنها بر مغزمان دارند آگاه هستیم؟
یک بیماری خودایمنی لزوما بیماری نیست که به سیستم ایمنی بدن انسان حمله کند. در حقیقت، بیشتر بیماری های خودایمنی، مانند اسکلرودرمی، در نتیجه عملکرد سیستم ایمنی که البته به نفع کل بدن نیست، شکل می گیرند.
خارش ، یکی از شایع ترین شکایات پوستی است که گاهی آن قدر شدید می شود که خواب و آرامش را از فرد می گیرد. شدت خارش گاهی به حدی است که بیمار با خاراندن های مکرر، بدنش را زخم می کند.
یک کارشناس ارشد طب سنتی با اشاره به خواص متعدد زردآلود، گفت: این میوه با وجود همه خواصی که دارد، نفاخ است و مصرف زیاد آن برای کودکان و افراد سالخورده توصیه نمی‌شود.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر