عکس مبارزی!! در آغوش فاحشه‌های لاس وگاس 1394/02/30

امیرعباس فخرآور” ضدانقلاب فراری که پس از ورود به امریکا در خدمت لابی صهیونیسم و جناح نئوکان قرار گرفته، عکسی را در صفحه فیسبوک خود منتشر کرده که با واکنش‌هایی در فضای مجازی همراه شده است. وی با سفر به “لاس وگاس” (مرکز فحشا و قمار در ایالات متحده) دو فاحشه امریکایی با پوشش بسیار زننده را در آغوش گرفته و تصویر این حرکت ناشایست را نیز در عین وقاحت با عموم کاربران فضای مجازی به اشتراک گذاشته است.

2410790_239

نکته جالب توجه اینکه فخرآور مدعی است برای مبارزه با جمهوری اسلامی‌و تحقق دموکراسی در ایران، درد غربت را به جان خریده و سختی‌ها و فشارهای زیادی را در این مسیر متحمل شده است!

در این میان یکی از کاربران فیسبوک هم با کنایه او را خطاب قرار داده و برایش نوشته است: «بمیرم برات. چقدر در مسیر نیل به دموکراسی متحمل سختی میشی!»

البته مدتهاست که ماهیت منافقین، و مدعیان دموکراسی و پیاده نظام آمریکا و انگلیس مشخص شده است.

سایر اخبار


نه تنها شبها پای تلویزیون نمی نشینند که به شب نشینی هم اعتقادی ندارند. عروسی و عزا ندارند و مراسمی چون جشن تولد، سالگرد ازدواج و... برای آنان معنا و مفهومی ندارد. مهمان نواز هستند به شرطی که احدی از زنان قصد ورود به روستای آنان را نداشته باشد. همانطور که تا کنون کسی از دنیای بیرون زنان آنان را ندیده است. متمول هستند و از طریق فروش زمینهای پدریشان در تبریز روزگار می گذرانند.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر