تصویر جعلی از مقام معظم رهبری در شبکه های اجتماعی 1394/04/08
سرویس خبری پایابوک: در روزهای اخیر انتشار عکسی از مقام معظم رهبری در فضای مجازی خبرساز شده است؛ اما ماجرای این عکس چیست؟
به تازگی عکسی از رهبر انقلاب با عنوان «بازدید رهبری از صفحه شخصی خود در فیسبوک» در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده و به سرعت در حال پخش شدن است.
 
 
این در حالی است که این عکس جعلی بوده و اصل آن متعلق به بازدید ایشان از نمایشگاه فناوری‌های راهبردی در اسفندماه سال ۸۹ است.

سایر اخبار


آقای ستارف متهم شده بود که ادعای پیامبری کرده و با جمعی از مریدانش سر مردم کلاه گذاشته است. گفته می شد که او خود را "امام مهدی" اعلام کرده و نامش را نیز از "تیمورخان" به "سید مهدی خان" عوض کرده بود.
صهیونیستها در اوایل قرن بیستم با استفاده از سلطه انگلیس بر فلسطین، راه حل تشکیل یک کشور یهودی را در برابر ضدیت با یهودیان جهان و آزار آنان مطرح کردند.
یک خانم از کشور آذربایجان بعد از زیارت حرم امام رضا (ع) در مشهد مقدس مسیر زندگی خود را کاملا تغییر داد. فاطمه فتحعلی اوا خانمی که حرفه اصلی او رقاصی بوده و پس از بازگشت از مشهد مقدس و زیارت امام رضا (ع) در مورد تصمیمش به کشورش گفت: من نزدیک تر شدن به […]
عکس هایی از آموزش زنان کرد در نبرد با تروریست ها و همچنین تصاویری از رنج های این زنان
یک مفتی سعودی در صفحه شخصی اش در فضای مجازی دروغی عجیب و غریب را به ایران و ایرانیان نسبت داد.
این تصاویر یکی مربوط به دیدار نخست وزیر عراق با رهبر انقلاب در تاریخ (۱۳۹۲/۰۹/۱۴) و دیگری مربوط یه ديدار نلسون ماندلا رئيس جمهور سابق آفريقاى جنوبى با رهبر انقلاب در تاریخ (۱۳۷۸/۰۷/۲۵) می باشد که تنها تغییر در مبلمان دفتر رهبر معظم انقلاب رنگ شدن و عوض کردن روکش آن میباشد.
گروه داعش در جدید ترین اقدامات مغایر با حقوق بشر خود در ماه رمضان بازار فروش بردگان جنسی زن دایر کرده است.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر