هر ماه، بخشی از اکسیژن اتمسفر زمین به سمت کره ماه می رود

در تحقیقی که روز گذشته در مجله Nature Astronomy منتشر شد، دانشمند سیاره شناس، کنتارو ترادا از دانشگاه اوزاکا، نوشته است که ذرات یونیزه شده اکسیژن به مدت پنج روز در هر ماه از لایه فوقانی جو جدا شده و سطح کره ماه را بمباران می کنند. بر اساس اطلاعات ارایه شده توسط ترادا، اتم های اکسیزن در لایه فوقانی جو ابتدا توسط نور ماورا بنفش یونیزه می شوند و سپس به داخل مگنتوسفر، پوشش مغناطیسی سیاره وارد می شوند. مگنتوسفر تا فاصله 370 هزار مایلی از خورشید را پوشش می دهد که شامل مدار گردش ماه به دور زمین هم میشود.


به مدت پنج روز در هر ماه، زمانی که ماه از مگنتوسفر عبور می کند، مورد تهاجم این ذرات یونیزه قرار می گیرد. تیم محققین دانشگاه اوزاکا تخمین می زند که هر سانتی متر مربع از سطح ماه که در معرض برخورد این ذرات قرار دارد، در این بازه زمانی پنج روزه، در هر ثانیه مورد اصابت 26 هزار یون اکسیژن قرار می گیرد. گرچه این میزان اکسیژن برای آنکه ماه بتواند از اتمسفری برخوردار شود که امکان تنفس انسان در آن وجود داشته باشد کافی نیست، اما این کشف اظهار می کند که سطح کره ماه می تواند سر نخ هایی از اتمسفر پیشین زمین در اختیار ما قرار دهد.

سایر اخبار


نان تست و چیزهایی که به همراه آن مصرف می‌شود مانند مربا و کره، رژیم غذایی صبح شما را خراب می‌کند و به بدن شما آسیب می‌رساند. برای داشتن یک صبحانه سالم سعی کنید از خوردن مواد غذایی زیر برای صبحانه اجتناب کنید. این مطلب را به نقل از سلامت می‌خوانیم.
گزارش حیرت‌آوری، توضیحات نجات‌یافتگان تجارب نزدیک مرگ را به دقت بررسی کرده و دریافته است که لحظاتی پیش از یک بحران مرگبار بالقوه، خاطرات از پیش چشمان‌تان می‌گذرند.
مدت زیادی تا شروع سال جدید باقی نمانده است و احتمالا شما هم مانند خیلی های دیگر دارید برای ایام عید برنامه ریزی می کنید و در این فکر هستید که به کجا سفر کنید. هدف از سفر مخصوصا در نوروز مشخص است، از تن به در کردن خستگی و کسب آرامش و شاید دیدن جایی جدید. فرقی ندارد که هدفتان سفر به خارج کشور باشد یا یکی از مقصدهای گردشگری داخلی را انتخاب کرده باشید، در هر صورت باید یاد بگیرید چطور تعطیلاتتان را بدون استرس سپری کنید و آرامشی که دنبالش هستید را بدست آورید. الی گشت در اینجا ترفندهایی را به شما یاد می دهد که با یادگیری آنها می توانید تعطیلاتی فراموش نشدنی را پست سر بگذارید. در ادامه با ما باشید:
سازمان فضایی ناسا در یکی از تصاویر جدید خود به نمایش عکسی رنگی از قطب جنوب سیاره مشتری و جو چرخنده آن پرداخته است.
آئودی ادعا می‌کند که مدل های جدید RS3 اسپورت‌بک در ۴٫۱ ثانیه به شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر می‌رسد. نمایش وضعیت نهایی این هاچ بک نشان دهنده دریچه‌های هوای اضافی در ساختار آن است.
بمب هیدروژنی با یک بمب اتمی معمول، مانند بمب هایی که آمریکا در اواخر جنگ جهانی دوم در ژاپن به کار گرفت، تفاوت دارد. دو بمب اتمی که آمریکا بر روی هیروشیما و ناگازاکی انداخت در مجموع 200 هزار کشته به جای گذاشت.
آژانس فضایی ژاپن یعنی JAXA تایید کرده ماموریتی که هدف آن بررسی فناوری مورد نیاز برای جمع آوری زباله‌های فضایی بود، با شکست رو به رو شده است.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر