جدیدترین تصاویر از سیاره زحل توسط فضاپیمای کاسینی به زمین ارسال شد

کاسینی اخیراً ماموریت یافته است تا اطلاعات بیشتری را در خصوص ذرات و مولکول های گازی موجود در اطراف حلقه های سیاره زحل گردآوری و برای دانشمندان ارسال کند. این ماموریت از 30 نوامبر آغاز شده و قرار است که این فضاپیما در نیمکره شمالی زحل به حرکت در آید و پس از آن، به لبه های حلقه های اصلی این سیاره برود، یعنی جایی که قمرهای کوچک در حال گردش اند.

 

کارولین پورکو که رهبری تیم تصویربرداری کاسینی را بر عهده دارد در این خصوص عنوان می کند:

"این آغازی بر پایان کاوشگری های تاریخی کاسینی در فضاست. این تصاویر که امروز به زمین مخابره شدند و در آینده نیز بر تعداد آن ها افزوده خواهد شد، به ما یادآور می شوند که ما هم اکنون بر روی چه سیاره کم نظیری در منظومه شمسی زندگی می کنیم."

 

این تصویر توسط لنز زاویه باز دوربین کاسینی در سوم دسامبر 2016 و تقریباً نیم روز قبل از آن که این فضاپیما، از لایه های خارجی حلقه های اصلی زحل عبور کند ثبت شده است. در واقع، این تصویر قطب شمال این سیاره را نشان می دهد جایی که طوفان ها و تندبادهای سهمگین با نمایی شش ضلعی شکل می گیرد. گفتنی است وسعت هر ضلع از این شش ضلع، به اندازه وسعت کره زمین می رسد.

 

کاسینی

 

 

این تصاویر نیز در دوم دسامبر گرفته شده و همانطور که مشاهده می کنید قطب شمال و حلقه های این سیاره را نشان می دهد. هر کدام از این تصاویر، فیلترهای متفاوتی دارند که در برابر طول موج های مختلف نور حساس اند و ابرها و مه ها را در ارتفاعات مختلف نشان می دهند.

 

کاسینی

 

 

و در پایان باید گفت که این تصویر در چهارم دسامبر امسال ثبت شد که به نوعی Tethys را نشان می دهد. تتیس، پنجمین قمر بزرگ سیاره زحل به شمار می رود. بزرگ‌ترین دهانه آتش فشان این سیاره Odysseus نام دارد و قطر آن به 400 کیلومتر می رسد یعنی به طور تقریبی دو پنجم قطر این قمر.

 

کاسینی

 

 

 

سایر اخبار


گفتگوهای مستقیمی‌که میان ایران و آمریکا در خلال مذاکرات مذاکرات هسته‌ای صورت می‌گیرد، توجه بیشتر ناظران را به خود جلب کرده است و در این میان تحلیل‌ها و نظرات مختلفی در این خصوص ارائه می‌شود، اما بسیاری دیوار بی اعتمادی ایرانیان به آمریکا را بسیار بلندتر از حد تصور قلمداد می‌کنند.
يكي از سرزمين هائي كه مستعمره بود و مردمانش در تصميم گيري سرنوشت اشان نقشي نداشتند ، گنگو بود. پاتريس لومومبا اين قهرمان وطن پرست ، با مبارزات گسترده و سرسختانه بالاخره در سال 1960 پس از سال ها مبارزه عليه استعمار بلژيك به كنگو را به استقلال رساند.
«اعترافات شهر خدا» ، نام کتابی است که سید مجید حسینی روایت سفر به عربستانش را در آن نوشته است. نویسنده که علاوه بر به جای اوردن مناسک حج ، سفری به «ریاض» پایتخت این کشور داشته است.
«گُلوَنی» یا سربند لُری نوعی پوشش است که قدمتی ۳ هزارساله دارد وزنان لرستانی به شکل خاصی به سر می‌کنند و طرح‌ها و زیبای این پوشش به حدی هست که حتی طراحان مد و لباس در طراحی‌های روسری هم در بسیاری از موارد از این نوع پوشش الگوبرداری نموده‌اند و موردتوجه واقع‌شده است.
کلیسای جماعت برهنگان ویت‌تایل واقع در ایالت ویرجینیای آمریکا است. کشیش این کلیسا آلن پارکر معتقد است داشتن پوششی به عنوان لباس در هنگام پرستش ضرورتی ندارد.
وصیت من به وزرای خارجه در این زمان و زمانهای بعد آن است که مسئولیت شما بسیار زیاد است، چه در اصلاح و تحول وزارتخانه و سفارتخانه‌ها؛ و چه در سیاست خارجی حفظ استقلال و منافع کشور و روابط حسنه با دولتهایی که قصد دخالت در امور کشور ما را ندارند.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر