نماز رفع گرفتاری 1394/2/7

به گزارش سرويس خبري پايا بوک به نقل از بيتوته :

 

 

از حضرت رضا ـ علیه السّلام ـ نقل شده است : چون گرفتاری شدیدی برایت پیش آید كه تو را غمگین سازد دو ركعت نماز بخوان، در ركعت اول فاتحه و آیه الكرسی، و در ركعت دوم فاتحه و سوره قدر.

 

 

بعد قرآن را بر بالای سر بگذار و ده بار بگو:

 

 

«اللهم بحق من ارسلته الی خلقك و بحق كل آیه و بحق كل من مدحته فیه علیك و بحقك علیه و لا تعرف احدا اعرف بحقك منك».

 

پس ده بار بگو: «یا سیدی یا الله» ده بار «بحق محمد» ده بار «بحق علی» ده بار «بحق فاطمه» ده بار «بحق الحسن» ده بار «بحق الحسین» و همین طور تمام ائمه را می شمارد تا حضرت ولی عصر (عج). همانا

 

 

از جای خود برنخاسته باشی تا حاجت تو روا شود، ان شاء الله.

 

سایر اخبار


سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع وبا در حج امسال هشدار داده و اعلام کرده است که به دلیل فراگیری وبا در یمن احتمال ابتلای مسلمانانی که در حج شرکت می‌کنند زیاد است.
پژوهشگران موفق به کشف آثار باستانی ۵ هزار ساله در استان هنان در کشور چین شدند.
در پی خشکسالی و کاهش بارندگی بی سابقه در شهر رم، پایتخت ایتالیا با کمبود آب آشامیدنی مواجه است و چاره‌ای جز جیره‌بندی آب ندارد.
باستان‌شناسان در پی کاوش‌های خود مؤفق به کشف یک تونل بزرگ که در زیر شهر لیورپول قرار دارد، شدند.
نغمه مستشار نظامی از شاعران کشورمان به مناسبت روز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دخترشعری سروده است.
داوطلبان دانشگاه آزاد تا فردا شنبه ۳۱ تیرماه برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد مهلت دارند.
جمعی از رای دهندگان و کاندیداهای هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی باتوجه به انتظار رای دهندگان از ستاد برگزاری انتخابات جهت صیانت از آرا و عدم تحقق این خواسته، در شکایتی خواستار ورود هرچه سریع تر دادستان به این موضوع و احقاق حق ذینفعان شدند.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر