اندروید اُ، سرعت گوشی هوشمند شما را دو برابر می‌کند
شرکت اپل به تازگی پاسخ مسائلی که شرکت گوگل در کنفرانس سالیانه خود اعلام کرده بود را با آی.اُ.اس 11 داد که پلتفرم نسل جدید برای آیفون و آی‌پد است.
اما سوالی که برای کارشناسان نرم‌فزار و حتی کاربران مطرح است این است که کدام‌یک پیروز این میدان خواهد بود؟

واقعیت این است که تا زمانی که هر دوی آنها در گوشی‌ها اجرا نشوند و با هم به صورت عملی مقایسه نگردند، نمی‌توان قضاوت نهایی را داشت، اما فعلاً به طور کلی می‌توان گفت که شرکت گوگل با محصول خود یعنی "اندروید اُ"، برنده اصلی بازی خواهد بود. 


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از سی‌نت، اگر شما در پی آن هستید که این سیستم عامل، فضای کاملاً متفاوتی را برایتان به وجود آورد، بهتر است انتظارات خود را کمی اصلاح کنید.
 اندروید اُ، بیشتر روی مبانی و اصول ساخت بهتر نرم‌افزار از نظر سرعت و مصرف باتری، کار می‌کند؛ به این معنا که باتری شما نتیجتاً باید مدت بیشتری کار کند،‌ضمن آنکه سرعت دستگاه شما نیز هنگام کارهای پیچیده روی تصاویر نیز باید افزایش یابد. این نکته‌ایست که مهم‌ترین ویژگی شایان توجه این سیستم‌عامل محسوب خواهد شد.

شایان ذکر است که این سیستم‌عامل، قابلیت‌های دیگری از جمله قابلیت تصویر در تصویر را دارد که عملکرد چندوظیفه‌ای را راحت‌تر می‌کند؛ همچنین می‌توان به قابلیت‌های کپی و چسباندن آسان‌تر نیز اشاره کرد.
در نهایت می‌توان به قابلیت تکمیل خودکار رمز عبور در کروم برای اندروید اشاره کرد که موجب کاهش زمان و انرژی برای تایپ می‌شود.

برای درک قابلیت تصویر در تصویر می‌توان گفت که تصور کنید در حال تماشای یک ویدئو در یوتیوب هستید و ناگهان یادتان می‌آید که باید کاری را انجام دهید. در حال حاضر شما باید از ویدئو خارج شوید و کار خود را انجام دهید. اما در اندروید اُ، این قابلیت فراهم شده که فقط روی دکمه هوم بزنید و سپس ویدئو در یک پنجره کوچک‌تر نمایش داده می‌شود و کماکان پخش می‌شود و در عین حال می‌توانید کار خود را انجام دهید.

قابلیت دیگر، تکمیل خودکار رمز عبور است. از آنجا که زدن نام کاربری و رمز عبور به صورت مکرر مشکل است، کروم در اندروید اُ، این امکان را فراهم ساخته که این کار به صورت اتوماتیک انجام گیرد و فرآیند را برای کاربر، سهل‌تر نماید.
 
 


سایر اخبار


این فناوری، فناوری خوبی نیست. بان نت ها می توانند به عنوان بدافزارهایی به کار گرفته شوند که کنترل وبکم ها، دوربین های امنیتی و سایر دستگاه های متصل به اینترنت را در دست می گیرند و با این کار باعث ایجاد اختلال در اینترنت می شوند. بات نت ها با استفاده از یک نرم افزار می توانند باعث اختلال بیشتر و بیشتر در شبکه اینترنت شوند و توقف فعالیت آن ها هم کار دشواری است
در یک آزمایش یک میمون که پای چپش دچار مشکل شده بود و توان حرکت نداشت، به وسیله دستگاه های الکترونیکی که توسط انسان ساخته شده بود، درمان شد و توان حرکتی خود را پیدا کرد. اساسا این دستگاه های الکترونیکی سیستم عصبی را پای پس می کنند و آسیب وارد شده به آن را برطرف می کنند؛ بنابراین امید به درمان افراد معلول در آینده تقویت خواهد شد.
نمی توان توضیح ساده ای در مورد کامپیوترهای کوانتومی ارائه داد؛ فقط می توان گفت در این کامپیوترها از ذرات کوانتوم استفاده شده است و برخی از محاسبات واقعاً پیچیده را می توانند بسیار سریع تر از کامپیوترهای قدیمی انجام دهند. محاسبات کوانتومی یک فناوری نوظهوردر حوزه محاسبات و کامپیوتر است که هدف آن یافتن راه حل های سریع تر برای مسائلی است که در حال حاضر توسط ابر رایانه ها حل می شوند. به صورت نظری، رایانه های کوانتومی می توانند برای شکستن رمزنگاری آر اس ای، که معمولا در سراسر اینترنت استفاده می شوند به کار روند. محاسبات کوانتومی توسط محققانی که در زمینه ی فیزیک کوانتوم و محاسبات فعالیت می کنند، به کار گرفته می شوند. در حال حاضر تنها شرکت آی بی ام رایانه های کوانتومی را به بازار عرضه کرده، اما این رایانه ها فقط برای کارهای تخصصی قابل استفاده هستند.
شما در حال حاضر می توانید با یک تلنگر به ساعت هوشمند اپل واچ، وجه مورد نظر را در فروشگاه های استارباکس (Starbucks) آمریکا بپردازید؛ اما روش پرداختی جدیدی با استفاده از فناوری تشخیص چهره، نیز قرار است راه اندازی شود. این فناوری برای به کارگیری در معاملات و یا سایر امور روزانه، به اندازه کافی دقیق است. مسئولان موتور جستجوی Baidu که محبوب ترین موتور جستجو در کشور چین است، در حال کار کردن بر روی سیستمی هستند که امکان خرید بلیط قطار از طریق اسکن چهره را فراهم می کند.
حتما تاکنون اخبار زیادی در مورد خودروهای خودران خوانده اید و یا شنیده اید، جالب است بدانید که کامیون های آینده نیز به فناوری هدایت خودکار مجهز خواهند شد تا زمانی که راننده هوشیاری لازم را ندارد، سیستم هدایت خودکار، فرمان کامیون را در دست بگیرد. همچنین این فناوری می تواند برای هدایت گروهی از کامیون ها که پشت سر هم حرکت می کنند، به کار گرفته شود تا هم در مصرف سوخت آن ها صرفه جویی شود و هم مقاومت آن ها در برابر باد کمتر شود.
«آیفون»… کمتر کسی را می توان در کره زمین پیدا کرد که این نام را نشنیده باشد، نامی که به نوعی به کمپانی بزرگ اپل معنا می‌دهد!
این سلول های خورشیدی که اصطلاحا سلول های خورشیدی داغ نامیده شده اند، می توانند گرمای خورشید را به اشعه های متمرکز شده نور تبدیل کنند. این پانل ها می توانند جایگزین پانل های فتوولتاییک متداول (پانل هایی برای تولید مستقیم برق از انرژی خورشیدی) شوند و کارایی این پانل های جدید، نیز دو برابر پانل های مذکور است. با استفاده از این پانل ها می توان انرژی رایگان خورشیدی را ذخیره کرد و در شب از آن استفاده کرد.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر