8 مزیت سالم پروبیوتیک ها در شیردهی

شیردهی فقط برای تغذیه نوزاد نمی باشد، بلکه پیوندی را بین مادر و فرزند نیز فراهم می کند. شیردهی روشی طبیعی برای حفظ سلامت کودک می باشد.اما شیردهی نیازمند تلاش، زمان، انرژی و فداکاری می باشد. هر آنچه که می خورید ز طریق شیر مادر به نوزاد منتقل می شود. بله شیر دادن ارزش فداکاری دارد.
امروز می خواهیم در مورد پروبیوتیک ها با شما صحبت کنیم. آیا در دوران شیردهی می توانیم پروبیوتیک مصرف کنیم؟کودک شما با یک سیستم ایمنی ضعیفی متولد شده است. شیر مادر به تقویت سیستم ایمنی بدن کودک کمک می کند. اگر کودک شش ماه اول زندگی خود از شیر مادر تغذیه کند، سیستم ایمنی قوی خواهد داشت.
اما وقتی پروبیوتیک ها را به رژیم غذایی خود اضافه می کنید، مزیت های فراوانی را به شیر خود اضافه می کنید:

مزیت های پروبیوتیک ها برای مادران شیرده
ممکن است در طول شیردهی سیستم ایمنی بدن خودتان نیز ضعیف شده باشد. مصرف غذاهای غنی از پروبیوتیک ها با مکمل های پروبیوتیکی می توانند سیستم ایمنی شما را تقویت کنند.البته هنوز هیچ گونه شواهدی وجود ندارد که نشان دهد باکتری های پروبیوتیکی به شیر مادر انتقال می یابد، آخرین بررسی ها نشان می دهند که پروبیوتیک ها از طریق سلول های ایمن انتقال می یابند.

2. سیستم ایمنی نوزاد را قوی می کند:
وقتی پروبیوتیک را به رژیم غذایی خود اضافه می کنید، باکتری های خوب را وارد بدن نوزاد می کنید. این کار به تقویت سیستم ایمنی بدن نوزاد کمک می کند.

3. رفلوکس اسید:
بر طبق یک بررسی که در سال 2011 توسط “ژورنال تحقیقات کلینیکی” منتشر شد، با مصرف پروبیوتیک ها ، علائم رفلوکس کاهش یافت.

4. یبوست :
پروبیوتیک ها به درمان یبوست مزمن در نوزادان کمک می کند.
یک بررسی در ایتالیا نشان داد که با مصرف پروبیوتیک ها، حرکات روده در کودکان بهتر شده بود.

5. پیشگیری از اگزما
اگزما مشکلی شایع در میان نوزادان و کودکان است. با افزودن پروبیوتیک ها به رژیم غذایی خود، می توانید از بروز اگزما در دو سال اول زندگی کودک خود پیشگیری کنید.

6. رفع قولنج
یک بررسی در دانشگاه ملبورن نشان می دهد که با مصرف پروبیوتیک ها در دوران شیردهی، به رعه قولنج در کودک خود کمک می کنید.

7. تولید ویتامین ب
خود شما و کودک تان به ویتامین ب نیاز دارید. این گروه از ویتامین ها به متابولیسم غذایی کمک می کند، از کمخونی پیشگیری می کند و به سلامت سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

8. دیگر مزیت های پروبیوتیک ها :
– آنها املاح معدنی را جذب می کنند
-مواد سمی را از بدن دفع می کند
– به هضم و جذب کربوهیدرات های خاص کمک می کند
– به عنوان عوامل ضد التهاب عمل می کنند
– انواع اختلالات مانند سرطان روده، سیروز کبدی ، عفونت های واژینالی ، اسهال و غیره را درمان می کند.

غذاهای غنی از پروبیوتیک ها
خوب حالا که فهمیدید باید پروبیوتیک ها را وارد رژیم غذایی خود کنید، آیا می دانید کدام مواد غذایی دارای پروبیوتیک می باشند؟ می توانید به راحتی از مکمل های پروبیوتیک استفاده کنید.

1. ماست
ماست بهترین منبع پروبیوتیک می باشد. ماست را می توانید از هر جایی تهیه کنید. می توانید ماست هایی تهیه کنید که حاوی پروبیوتیک می باشند. ماست تهیه شده از شیر بز بهترین منبع پروبیوتیک می باشد.

2.کفیر
کفیر از شیر بز تهیه می شود. جدا از اینکه منبع خوبی برای پروبیوتیک ها می باشد، منبع غنی از آنتی اکسیدان ها محسوب می شود .

3. کلم رنده شده
کلم رنده شده علائم آلرژی را کاهش می دهد و غنی از انواع ویتامین ها می باشد مانند آ، ب، ث، و ای .

4. شکلات تلخ
بله می توانید شکلات بخورید اما فقط از نوع تلخ.

5. سوپ میسو
ژاپنی ها برای درمان اختلالات گوارشی از سوپ میسو استفاده می کنند. این سوپ ترکیبی از لوبیا، برنج و جعفری می باشد.

6. ترشیجات
ترشیجات منبع خوبی از پروبیوتیک ها محسوب می شوند. حتی می تواند خودتان در خانه آن را تهیه کنید.

7. تمپه
تمپه یکی ازفرآورده های سنتی سویا است که بیشتر در اندونزی تهیه می شود. 8. کیمچی کیمچی غذایی می باشد که از کلم تخمیر شده تهیه می شود و یکی از غذاهای محبوب کره می باشد. علاوه بر داشتن پروبیوتیک ها، کیمچی منبع غنی از کلسیم، آهن و ویتامین ها می باشد. 9. پنیرهای نرم آیا می دانستید که پنیر نرم دارای پروبیوتیک می باشد و می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند؟ 10. شیر با پروبیوتیک افزودن شیر اسیدوفیلوس به رژیم غذایی روشی برای جذب پروبیوتیک ها می باشد.

 

منبع: مجله اینترنتی نمونه ها


سایر اخبار


فقط اینکه چه می‌خورید مهم نیست، مسئله زمان خوردن شماست.
✍برای پیشگیری از بلوغ زودرس باید فرزندان را از برخی امور پرهیز داد و به بعضی موارد توصیه کرد
عناب درختچه‌ای است متوسط که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز می‌رسد. عناب بومی مناطق گرمسیر بوده و برگ‌های کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخم‌مرغی شکل آن در زمستان می‌ریزد. میوهٔ زیتونی شکل عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی می‌باشد در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک می‌خورد. عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر