خواب ماندن گورکن جان یک مرد را در اراک نجات داد
   

‌اواخر اسفندماه سال قبل راننده یک کمباین که در حال عبور از جاده‌ای متروکه در بیابان‌های اراک بود، با دیدن پیکر نیمه‌جان مردی جوان به کمک او شتافت و مرد زخمی را به بیمارستان منتقل کرد. مرد 35 ساله که اشکان نام دارد، خیلی زود تحت مراقبت‌های پزشکی قرار گرفت و از مرگ حتمی فاصله گرفت. او در شرح ماجرا به مأموران پلیس که برای تحقیق از او در محل حاضر شده بودند، گفت: چند ساعت قبل به خانه نامزدم در غرب تهران رفته بودم که زنگ خانه را زدند. مردی ناشناس از من خواست که ماشین آزارا‌ام را که مقابل خانه پارک کرده بودم، جابه‌جا کنم. سوئیچ ماشین را برداشتم و به کوچه رفتم. وقتی داخل ماشین نشستم، سه مرد قمه به دست سوار شدند. آنها با تهدید، من را به بیابان‌های اراک آوردند و بعد از بریدن گلویم رهایم کردند و گریختند تا اینکه به طور معجزه‌آسایی از مرگ نجات پیدا کردم.

بعد از آن بود که پرونده روی میز قاضی سهرابی، بازپرس شعبه نهم دادسرای امور جنایی تهران قرار گرفت. کارآگاهان خیلی زود خودروی شاکی را در یکی از بزرگراه‌های پایتخت کشف کردند. آنها همچنین موفق شدند یکی از متهمان پرونده را بازداشت کنند.
او گفت به دستور سردسته باند وارد سناریو شده، اما در بین راه از آنها جدا شده است. متهم گفت: اختلاف سردسته با شاکی بر سر یک دختر بود که به اینحادثه Incident منجر شده است. بعد از آن بود که تحقیقات برای بازداشت سردسته باند به جریان افتاد و کارآگاهان موفق شدند شامگاه جمعه متهم  22  ساله را که مهدی نام داشت، بازداشت کنند. او روز گذشته وقتی مقابل بازپرس قرار گرفت، بریدن گلوی شاکی را قبول کرد، اما آدم‌ربایی را انکار کرد. شاکی هم که در جلسه حضور داشت، در شرح ماجرا گفت: روز حادثه در خانه نامزدم بودم که متهمان من را به بهانه جابه‌جا کردن ماشین از خانه بیرون کشیدند و ربودند. در بین راه مهدی تلفنی از شخص خواست که تا رسیدن ما قبر را آماده کند. وقتی به محل رسیدیم از گورکن خبری نبود. مهدی چند بار با او تماس گرفت، اما به تماس‌ها جواب نداد. سرانجام خودش گلویم را برید و همدستش طنابی به دور گردنم انداخت و فشار داد. بعد با احتمال اینکه فوت شده‌ام، من را رها و ماشینم را سرقت Stealing و فرار Escape کردند. هنگام رفتن، شنیدم که مهدی با گورکن تماس گرفت. مرد گورکن مدعی بود که خواب مانده به هر  حال آنها من را رها کردند و رفتند. بعد از آن اشهدم را خواندم؛ چراکه آنجا محلی متروکه بود و خونریزی زیادی داشتم تا اینکه معجزه‌ای اتفاق افتاد و در آن خلوتی راننده کمباین من را از مرگ حتمی نجات داد.
سپس مهدی، متهم اصلی در شرح ماجرا گفت من چند سالی با دختری به نام شراره که حالا نامزد شاکی شده دوست بودم. او چند روز قبل با من تماس گرفت و گفت که شاکی او را فریب داده است و از من خواست از او زهر چشم بگیرم که قبول کردم. روز حادثه اشکان با میل خودش سوار ماشین شد تا درباره شراره با هم حرف بزنیم. در راه مشاجره‌مان بالا گرفت. 
اشکان چاقو کشید و ضربه‌ای به من زد که زخمی شدم. من هم چاقو همراهم بود که به او ضربه زدم. قاضی سؤال کرد اگر قصد شما گرفتن زهر چشم بود، چرا گلویش را بریدید که متهم بار دیگر حرف‌های خودش را تکرار کرد. او همچنین منکر کندن قبر برای شاکی شد و گفت حرف‌های شاکی را قبول ندارد. تحقیقات پلیس برای بازداشت همدستان متهم در جریان است.

سایر اخبار


تحقیقات جدید حاکی از آن است که بچه‌های نخست خانواده از آنجا که از نظر ذهنی بیشتر توسط والدین برانگیخته می‌شوند، نسبت به خواهر و برادران بعد از خود باهوش‌ترند.
از تاریخچه ماساژدرمانی و اسناد تاریخی متوجه می شویم، ماساژ قدیمی ترین شکل درمان جسم و روح است. یکی از نخستین مراجع مکتوب در رابطه با ماساژ را می توان در کتاب طبی سنتی چینی یافت که تاریخ آن به قبل از میلاد باز می گردد که در آن ماساژ ماهیچه ها و پوست از شایعترین شیوه های درمان است.
اوایل ماه جاری میلادی بود که مسئولان رهگیری انفجارهای اتمسفری آمریکا متوجه اتفاقی غیر معمول در اقیانوس اطلس و در مجاورت ساحل برزیل شدند. در ساعت 2 بعد از ظهر به وقت محلی در تاریخ ششم فوریه امسال، شهاب سنگی که ابعاد آن به اندازه یک اتاق نشیمن بود وارد جو زمین شد و در حالی که سرعت آن به بیش از 34 هزار مایل در هر ساعت می رسید، با انرژی فوق العاده بالایی منفجر شد. سوال شما هم این است که شدت این انفجار چقدر بود؟ انرژی حاصل از انفجار سیزده هزار تن تی ان تی، یا انرژی بیشتر از بمب اتمی که بر روی شهر هیروشیما رها شد را تصور کنید!
سال هاست که دانشمندان متوجه شده اند که ستاره ای موسوم به Gliese 710 تا چند میلیون سال بعد، به زمین فوق العاده نزدیک خواهد شد. اما یک تحلیل جدید مشخص کرده این ستاره حتی از آنچه ما فکر می کنیم هم به ما نزدیک تر است و در این زمان ممکن است با خود دسته ای خطرناک از ستارگان دنباله دار را به همراه بیاورد.
گوگل قصد دارد برنامه سفر به ماه را به پیش ببرد و از این رو، به تازگی اعلام کرده که جایزه ای سی میلیون دلاری را به شرکتی که بتواند رباتی را به ماه اعزام کند اعطا می کند. البته این ربات باید بتواند پانصد متر در سطح ماه حرکت کند و تصاویری به زمین بفرستد.
زمانی که موشکی به فضا پرتاب می شود و شما آن را تماشا می کنید، معمولاً تنها نکته ای که از دیدن آن هیجان زده می شوید، پرتاب شدن آن موشک است. اما بد نیست بدانید که به زودی و در پرتابی که ناسا انجام خواهد داد، قرار است نکات بیشتری برای تماشا وجود داشته باشد.
پس از 20 سال گشت و گذار در فضا، کاوشگر کاسینی ناسا در سپتامبر 2017 به طور رسمی بازنشست خواهد شد. اما ناسا در آخرین سال فعالیت این فضاپیما، ماموریت جدیدی را حول سیاره زحل برای آن در نظر گرفته است که امروز اولین تصاویر از این سیاره در ماموریت جدید توسط کاسینی به زمین مخابره شد.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر