هشدار کارشناسان نسبت به آسیب‌های تعطیلات تابستانی

محققان باور دارند تعطیلات تابستانی بیشتر از اینکه برای دانش‌آموزان شاد و مفرح باشد و باعث افزایش توانایی‌های تحصیلی‌ آنها شود، آسیب‌های بی‌شماری به آنها می‌زند که با بیشتر شدن سن، این آسیب‌ها نیز آشکارتر می‌شود. 

تغییر بازی‌های کودکانه 

در چند سال اخیر خانواده‌ها و مربیان آموزشی با پدیده‌ای مواجه شد‌ه‌اند که کودکان و نوجوانان به جای بیرون رفتن و بازی با دوستانشان، خود را در خانه و پای گوشی هوشمند و تبلت حبس می‌کنند و تمام تعطیلات خود را این گونه می‌گذرانند. 

پدیده‌ای که در دهه گذشته یا شاهد آن نبودیم و یا اگر هم بودیم، انگشت شمار بود؛ حدود 5،6 سال است که نوجوانان و حتی کودکان چسبیدن به تلفن همراه، تبلت و تلویزیون را به هر چیز دیگری ترجیح می‌دهند.

کاهش تناسب اندام در تعطیلات تابستانی 

چسبیدن به گوشی هوشمند موجب یکجانشینی کودکان و نوجوانان شده است و در پی همین بی‌تحرکی، چاقی و اضافه‌وزن را برای آنها به ارمغان آورده است؛ لذا آنها با چندین کیلو اضافه‌وزن در سال جدید تحصیلی به مدرسه می‌روند. 

افزایش خطر ابتلا به چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی

کارشناسان هشدار داده‌اند که آمادگی جسمانی کودکان در طول دوره تعطیلات مدرسه، به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد؛ یک مطالعه که توسط دانشمندان در مؤسسه سلامت انگلستان صورت گرفته، نشان می‌دهد که دانش‌آموزان در ماه سپتامبر با اضافه‌وزن و عدم تنفس خوب به مدرسه باز می‌گردند.

کارشناسان همچنین هشدار می‌دهند که تعطیلات تابستانی در درازمدت می‌تواند تأثیر شدیدی بر سلامتی داشته باشد و خطر چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی را در کودکان افزایش دهد.

کم‌رنگی مشکلات تابستانی کودکان در مناطق ثروتمند   

محققان باور دارند، کودکان مناطق ثروتمند دچار مشکلات کمتری در تعطیلات تابستانی می‌شوند، چراکه خانواده آنها مایل به ثبت‌نام فرزندشان در باشگاه‌های خوب ورزشی هستند و شرایط مالی خوب، کودک را از گوشی و تبلت دور می‌کند؛ علاوه بر این تحرک و بازی‌های تیمی موجب تناسب اندام و تقویت روحیه کارهای جمعی و تیمی و همینطور بهبود روابط اجتماعی کودکان و نوجوانان می‌شود.

 اضافه‌وزن بیش از 20 درصد کودکان ابتدایی

بر اساس آمارهای منتشرشده بیش از 20 درصد از کودکان ابتدایی دچار اضافه‌وزن هستند و آمار آنها تا پایان تحصیلات دوره راهنمایی به 33 درصد افزایش می‌یابد.

سایر اخبار


میگو طرفداران زیادی دارد چون اگر درست طبخ شود بسیار خوشمزه بوده و یک غذای مغذی است. اما عده ی زیادی نیز به دلیل بوی خاصی که غذاهای دریایی و به خصوص میگو دارد از مصرف آن چشم پوشی می کنند.
احتمالا شما برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های واگیردار شایع در فصل سرما مانند سرما خوردگی، اصول بهداشتی را رعایت می کنید و سعی می کنید هر روز دست هایتان را پس از رسیدن به منزل بشویید و یا از تعامل با افراد بیمار خودداری می کنید. اما متاسفانه باید بدانید همه این اقدامات پیشگیرانه هم نمی توانند مفید باشند و جلوی بیمار شدن شما را بگیرند. در اینجا نگاهی به برخی کارها می پردازیم که اثر زیادی ندارند.
تحقیقات زیادی رابطه بین مصرف برخی غذاها و احتمال ابتلا به افسردگی را ثابت کرده اند؛ از بین آن ها می توان نوشابه های رژیمی، برنج و نان سفید، شکر، فست فودها و غذاهای چرب را نام برد.
دانستن مسائل جنسی از ضرورت های تربیت کودک است. مسئله ای که امروزه بسیاری از پدر و مادر های ایرانی به دلیل شرایط اجتماعی از گفتن آن به کودکشان سر باز می زنند. باید دانست بسیاری از زن و شوهر هایی که در رابطه ی خود به مشکل بر می خورند و ازدواجشان نهایتا به طلاق کشیده می شود ، آگاهی کامل در رابطه با مسائل جنسی را ندارند.
مرداد و شهریور ماه‌های مناسبی برای خوردن مواد غذایی تابستانه هستند. از بلال گرفته تا زردآلو که مخصوص این ماه‌ها هستند خدمت زیادی به سلامتی‌تان می‌کنند. با ما باشید تا با چند توصیه‌ی مناسب ماه‌های آخر تابستان را با انرژی و سالم سپری کنید.
افرادی که ضعف جنسی آن‌ها ناشی از ضعف مغز است بهتر است که گوشت تیهو، جوجه مرغ را بـا نخـود، زعفـران، دارچین و میخک نخودآب تهیه کنند و با نان گندم یا برنج آبکش شده مصرف کنند.
نقص در بعضی سلول‌های رنگدانه‌ای پوست به نام ملانین، عامل اصلی بروز کک و مک روی پوست است. همچنین در بعضی افراد هورمون‌ها تعادل ندارند و استروژن بیش از اندازه، سلول‌های تولیدکننده رنگدانه پوست را تحریک می‌کند تا به محض قرار گرفتن در معرض نور خورشید رنگ بیشتری تولید کنند و کک و مک ایجاد شود.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر