تصویر خارق‌العاده ناسا ازقطب جنوب "مشتری"

سازمان فضایی ناسا در یکی از تصاویر جدید خود به نمایش عکسی رنگی از قطب جنوب سیاره مشتری و جو چرخنده آن پرداخته است.

به گزارش ایسنا، این تصویر رنگ کاذب توسط رومان تکاچنکو که یک شهروند دانشمند است، با استفاده از داده‌های دوربین جونوکم بر روی فضاپیمای جونو ناسا که برای استفاده عموم در اینترنت قرار داده شده‌اند، ساخته شده است.

تصویر مذکور در روز دوم فوریه (14 بهمن) و زمانی که فضاپیما کاملا در زیر قطب جنوب سیاره و در فاصله 102 هزار و 100 کیلومتری بالای ابرهای آن قرار داشت، ثبت شده است.

حرکات چرخشی توفانی در اطراف قطب جنوب و همچنین توفان‌های بیضوی سفید در لبه سیاره در این تصویر قابل مشاهده است.

سایر اخبار


غار یخی استان شانشی در کشور چین، قدمت سه میلیون ساله دارد و همیشه با وجود گرمای هوا در ماه‌های گرم سال،در آن یخبندان است.
نوجوان هندی به علت ابتلا به یک بیماری نادر، دچار آسیب عجیبی در دستانش شده که وی را از رفتن به مدرسه و بازی با دوستانش محروم کرده است
کیک میوه‌ای که ظاهرا مربوط به 106 ساله قبل است، در یک پناهگاه در قطب جنوب پیدا شده که بعد از گذشت بیش از یک قرن سالم مانده است.
اگر برای تغییرات اقلیمی اقدامی صورت نگیرد، سالانه 100 هزار نفر در اروپا جان خود را از دست خواهند داد.
اسفنج آشپزخانه که برای شستن ظرف و ظروف و گاهی تمیز کردن سطح گاز و کابینت مورد استفاده قرار می‌گیرد، خاستگاه 5 تریلیون میکروب است، لذا باید هفته‌ای یکبار دور انداخته شود و برای آن جایگزین جدیدی در نظر گرفته شود.
تصاویری از جارو به دست شدن جواد خیابانی برای اقدامی نمادین و جالب، در شبکه های اجتماعی منتشر شد.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر