شهاب سنگی قدرتمندتر از بمب اتمی در آب های اقیانوس اطلس سقوط کرد

طبق اطلاعات منتشر شده از سوی ناسا، این شهاب سنگ در فاصله یک مایلی از ساحل شهر ریو دو ژانیرو در میانه آب های اقیانوس آرام سقوط کرده است. اگرچه میزان انرژی رها شده توسط این شهاب سنگ می تواند ترسناک باشد، اما بد نیست بدانید که این نخستین باری نیست که چنین اتفاقی رخ می دهد و شهاب سنگ های قدرتمندتری هم به زمین اصابت کرده است، از جمله شهاب سنگی که در سال 2013 به شهر چلیابینسک در روسیه اصابت کرد و انرژی معادل پانصدهزار تن تی ان تی را آزاد کرد.


اما همه شهاب سنگ ها به این اندازه قدرتمند نیستتند. روزانه بیش از صد تن اجرام فضایی با جو زمین برخورد می کنند که اندازه اکثر آنها از گندم هم کوچکتر است، ولی پس از ورود به جو زمین و پیش از برخورد با سطح زمین نابود می شوند.


این بار کسی موفق نشده از لحظه برخورد این شهاب سنگ با زمین تصویری تهیه کند، چرا که با فاصله زیادی از خشکی به زمین اصابت کرده است. تشخیص برخورد این شهاب سنگ به زمین توسط تصاویر ماهواره ای، میکروفون های اتمسفری و مراکز لرزه نگاری انجام شده است.


ناسا و یا هیچ سازمان فضانوردی دیگری هنوز قادر نیست تا برخورد شهاب سنگ ها به زمین را بیش از چند ساعت پیش از وقوع اعلام کند. این شهاب سنگ ها تاکنون فاجعه ای گسترده را روی زمین ایجاد نکرده اند و بدترین آنها حادثه شهر چلیابینسک بوده که طی آن شیشه صدها خانه شکست و بیش از هزار نفر زخمی شدند. اما ناسا به تازگی طرحی را برای پیش بینی برخورد این شهاب سنگ ها با زمین آغاز کرده و به نظر می رسد تا روزی که بتوانیم از مدت ها قبل برخورد شهاب سنگ ها با زمین را پیش بینی کنیم فاصله زیادی باقی نمانده باشد.

 

سایر اخبار


مرکز پخش کتاب عطر اقاقیا نوشته شیرین صدیقی ، جهت مشاوره و تهیه کتاب با ما تماس بگیرید. تلفن: 36831525-021 همراه: 09121383718
مرکز پخش کتاب عطر اقاقیا نوشته شیرین صدیقی ، جهت مشاوره و تهیه کتاب با ما تماس بگیرید. تلفن: 36831525-021 همراه: 09121383718
فروش تعداد محدود از کتاب ارزشمند << اقیانوس علم و معرفت >> در احوالات علامه سید محمد حسین طباطبائی رضوان الله تعالی علیه به قلم استاد محمد کریم پارسا ، توسط سایت پایا بوک تقدیم علاقه مندان به این چهره بی نظیر علم و دانش می گردد.
عدم ثمربخشی سیاست‌های ستاد احیای دریاچه ارومیه به ریاست عیسی کلانتری و... بعد از تشدید آلودگی هوا، در اتفاقی جدید نیز تیم مدیریتی سازمان حفاظت محیط‌زیست در همایشی که سازمان شیلات با حضور دو نفر خارجی متخصص در زمینه تکثیر و پرورش ماهی تیلاپیا برگزار کرد، زمزمه صدور مجوز پرورش ماهی تیلاپیا و موافقت این سازمان با پرورش این‌گونه مهاجم باعث نگرانی کارشناسان محیط‌زیست شد.
طبیعتی که ما در آن زندگی می کنیم، شگفتی ها و عجایب زیادی را درون خود جای داده است. حیوانات و جانوران عجیب زیادی در جنگل ها و اماکن مختلف زندگی می کنند.
تحقیقات جدید نشان داده است، کاهش شدید متابولیسم و افزایش هورمون استرس را باید به دیگر آسیب‌های قرارگیری دانش‌آموزان در معرض هوای آلوده اضافه کرد.
غار یخی استان شانشی در کشور چین، قدمت سه میلیون ساله دارد و همیشه با وجود گرمای هوا در ماه‌های گرم سال،در آن یخبندان است.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر