شیرین صدیقی نویسنده کتاب عطر اقاقیا 1399/07/23
مرکز پخش کتاب عطر اقاقیا نوشته شیرین صدیقی ، جهت مشاوره و تهیه کتاب با ما تماس بگیرید. تلفن: 36831525-021 همراه: 09121383718

سایر اخبار


گفتگوهای مستقیمی‌که میان ایران و آمریکا در خلال مذاکرات مذاکرات هسته‌ای صورت می‌گیرد، توجه بیشتر ناظران را به خود جلب کرده است و در این میان تحلیل‌ها و نظرات مختلفی در این خصوص ارائه می‌شود، اما بسیاری دیوار بی اعتمادی ایرانیان به آمریکا را بسیار بلندتر از حد تصور قلمداد می‌کنند.
يكي از سرزمين هائي كه مستعمره بود و مردمانش در تصميم گيري سرنوشت اشان نقشي نداشتند ، گنگو بود. پاتريس لومومبا اين قهرمان وطن پرست ، با مبارزات گسترده و سرسختانه بالاخره در سال 1960 پس از سال ها مبارزه عليه استعمار بلژيك به كنگو را به استقلال رساند.
«اعترافات شهر خدا» ، نام کتابی است که سید مجید حسینی روایت سفر به عربستانش را در آن نوشته است. نویسنده که علاوه بر به جای اوردن مناسک حج ، سفری به «ریاض» پایتخت این کشور داشته است.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر