نمایش هفت هزار سال هنر ایران در ۸ کشور جهان
نمایشگاه‌های ۷ هزار سال هنر ایران درکشورهای آلمان، اتریش، فرانسه، ایتالیا، هند، مکزیک، سنگاپور و آمریکا برگزار می‌شود.
«محمد رضا کارگر» برگزاری نمایشگاه‌های ۷ هزار سال هنر ایران در اروپا طی سال‌های ۷۹ تا ۸۴ را ارزشمند توصیف کرد و گفت:
با رویکرد دولت جدید به دیپلماسی فرهنگی، سازمان میراث فرهنگی برگزاری مجدد نمایشگاه ۷ هزارسال هنر ایران با هدف معرفی گوشه هایی از تاریخ و تمدن عنی ایران را در دستور کار خود قرار داده است.
مدیرکل موزه های کشور افزود:
نخستین کاروان ایرانی اواخر ۲۰۱۶ میلادی و اوایل ۲۰۱۷ میلادی با برگزاری همایش و نشست های تخصصی در کشور آلمان برگزار خواهد شد.
نمایشگاه ۷ هزار سال هنر ایران مشتمل بر ۱۷۸ قطعه شی ارزشمند هنر، فرهنگ و تمدن ایران باستان تا آغاز دوران اسلامی پاییز ۱۳۷۹ از ایران خارج شد. نخستین نمایشگاه در آبان همان سال در موزه تاریخ هنر وین به نمایش درآمد و به دلیل استقبال مردم تا ۲۰ روز پس از زمان مقرر که فروردین ۱۳۸۰ در نظر گرفته شده بود، تمدید شد. موفقیت نمایشگاه ۷ هزار سال هنر ایران در اتریش سبب شد تا کشورهای دیگر خواهان برگزاری این نمایشگاه در کشورشان شوند.
پس از وین این اشیای موزه ای در تالار هنر دولتی شهر بن آلمان و سپس در سالن هنر سنت پیتر آبی شهر گنت بلژیک به نمایش در آمد. بعد از این کشورها سوئیس از بهمن ۱۳۸۱ تا خرداد ۱۳۸۲ به مدت ۵ ماه در موزه بازل میزبان این نمایشگاه بود. پس از آن به اسپانیا منتقل شد و در ۳ شهر سویا، ساراگوزا و سانتیاگو در معرض دید عموم قرار گرفت.
مهر ماه سال ۱۳۸۳ راهی کرواسی شد. قرار بود در همان سال اشیاء به ایران باز گردد اما به دلیل درخواست کشور پرتغال و لزوم انتقال نمایشگاه به این کشور، پرتغالی‌ها توانستند ۲ ماه میزبان اشیای باستانی ایران باشند. این آثار خرداد ۱۳۸۴ به کشور بازگشتند.

سایر اخبار


سیدمحمد حسینی از کشف بقایای مسجدی متعلق به قرن دوم هجری و شهر باستانی کرج ابودلف در حین اجرای عملیات عمرانی آب و فاضلاب در شهر آستانه خبر داد و اظهار داشت: «در حین عملیات عمرانی شهر آستانه که با هماهنگی این اداره‌کل و حضور ناظر مقیم ویژه در حال اجراست مسجدی متعلق به دوران سلجوقی کشف شد».
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان با بیان اینکه هر محصول رایانه‌ای حامل یک سری الگوهای فرهنگی و اعتقادی است، گفت: باید بر استفاده از محصولات رایانه‌ای داخلی برای حفظ فرهنگ و جلوگیری از تهاجم فرهنگی کار کنیم و تولیدات داخلی را به عنوان یک برند حمایت کنیم.
اینترنت و شبکه های اجتماعی مانند بسیاری از پدیده های دیگر دارای پیامدهای مثبت و منفی می باشد که با برنامه ریزی و بالا بردن سطح آگاهی عمومی می توان از آثار و دستاوردهای مثبت آن بهره گرفت و پیامدهای منفی را به حداقل رساند.
Police in Turkey have confronted a group of supporters of the Peoples' Democratic Party's (HDP) in Istanbul, preventing them from joining a march by the country’s biggest pro-Kurdish party.
باستان‌شناسان در پی حفاری‌ معابد کامبوج موفق به کشف مجسمه‌ای 900 ساله در عمق 40 متری زمین شدند که یک متر و 60 سانتی‌متر طول دارد.
آزمون «تیمز» روند آموزش ریاضی و علوم در پایه‌های چهارم و هشتم را می‌سنجد و آزمون «پرلز»، پیشرفت سواد خواندن ادبی و معلوماتی دانش‌آموزان را در پایه چهارم ارزیابی می‌کند اما دانش‌آموزان ایرانی در این آزمون‌ها چه جایگاهی دارند؟
به علت درگذشت محمود جهان؛ کنسرت امید جهان در تهران لغو شد
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر