تفکری غلط درباره خراب شدن باتری گوشی موبایل
امروز تصمیم گرفتیم سراغ یکی دیگر از تفکرات قدیمی پیرامون باتری و شارژ تلفن‌های همراه برویم. طبق این عقیده، کاربران زمانی که تلفن همراه‌شان را به شارژ می‌زنند، نباید به‌طور هم‌زمان با آن کار کنند.

در پاسخ باید به شما بگوییم، تمامی این موارد غلط هستند و هیچ دلیل علمی برای‌شان وجود ندارد. تلفن همراه شما چه با آن کار کنید و چه نه، شارژ می‌شود و هیچ مشکلی برای‌تان ایجاد نخواهد کرد.

در واقع روند شارژ شدن گوشی در این حالت کندتر خواهد بود؛ چرا که از طرفی دستگاه شارژ می‌شود و از طرف دیگر همان شارژ به‌سرعت توسط شما مصرف خواهد شد. در این حالت میزان کند بودن عملیات شارژ گوشی بستگی به میزان فعالیت شما خواهد داشت.

 اگر بخواهیم به این موضوع با دید دیگری نگاه کنیم‌، باید بگوییم تنها زمانی که تلفن همراه‌تان خاموش است، هیچ انرژی توسط گوشی شما مصرف نمی‌شود. در نتیجه حتی زمانی که گوشی خود را در حالت روشن ولی بدون استفاده به شارژ زده‌اید، باز همان پردازش و همگام‌سازی داده‌ها در آن انجام می‌گردد. این مصرف انرژی در زمانی که گوشی را به شارژ زده‌اید و از آن استفاده نمی‌کنید، با وقتی که در حال کار کردن با گوشی هستید، هیچ تفاوتی نخواهد داشت. کار کردن با گوشی هم‌زمان با زمانی که به در حال شارژ شدن است، مشکلی در عملکرد باتری گوشی و عمر آن نخواهد داشت و بهتر است آن عقاید قدیمی را کنار بگذارید.

بالا رفتن دما در این حین هم شاید دلیل بر شایعات احتمال منفجر شدن گوشی و آتش گرفتن آن باشد، که البته هیچ‌کدام صحت ندارند. در واقع در این زمان گوشی در حال انجام دادن دو کار به‌طور هم‌زمان بوده و این گرم شدن دستگاه‌، امری کاملا طبیعی است.

سایر اخبار


باتوجه به توسعه روزافزون فناوری‌های مرتبط با استفاده از انرژی‌های پاک، به احتمال فراوان در آینده بخش قابل‌توجهی از انرژی منازل و ادارات از طریق منابع انرژی تجدیدپذیری همچون خورشید تامین خواهد شد. در حال حاضر، چندین مدل پنل خورشیدی طراحی و تولید شده که البته استفاده از آن‌ها برای تمامی ‌افراد امکان‌پذیر نیست و از این‌رو، پیش‌بینی می‌شود که در آینده شاهد اعمال تغییراتی در طراحی و محل قرارگیری این پنل‌ها خواهیم بود.
آزمایش‎‌های پزشکی همواره دلهره‌آور و ترسناک بوده‌اند چراکه نتیجه آن مشخص نیست و همان‌قدر که ممکن است خبرهای خوبی را به ما بدهند، به همان اندازه نیز ممکن بوده نتایج این آزمایش‌ها حامل خبرهای بدی باشند. درواقع، بخش قابل‌توجهی از این ترس و دلهره از مشخص نبودن نتیجه و به دنبال آن، انتظار چند روزه برای دریافت نتایج نشات می‌گیرد و همین مسئله، ممکن است بسیار آزاردهنده باشد.
آیفون X از روز یکشنبه هفته آینده به بازارهای جهانی وارد می‌شود و افرادی که به ثبت سفارش برای واردات رسمی این کالا پرداخته‌اند تاکنون این کالا را وارد نکرده‌اند.
امروزه دل کندن از تلفن‌های هوشمند کار بسیار دشواری است و برخی نمی‌توانند حتی لحظه‌ای از موبایل خود دور بمانند. حال کاربران می‌توانند با استفاده از یک لامپ جادویی تلفن همراه را برای مدتی از خود دور کنند.
همه ما روزانه وقت زیادی را از طریق مرورگر گوشی خود به گشت و گذار در سایت های مختلف اختصاص میدهیم. مرورگر پیش فرض بر روی بیشتر گوشی های اندرویدی مرورگر Chrome بوده و این مورد برای افرادی که از سرویس های گوگل همچون Google Drive استفاده میکنند انتخاب مناسبی است. با این حال ممکن است شما خواهان خصوصیات بیشتری باشید که در مرورگر کروم در دسترس نباشند. به همین دلیل در این مطلب قصد داریم به سایر مرورگرهایی که میتوانند به عنوان جایگزین کروم مورد استفاده قرار بگیرند بپردازیم.
این فناوری، فناوری خوبی نیست. بان نت ها می توانند به عنوان بدافزارهایی به کار گرفته شوند که کنترل وبکم ها، دوربین های امنیتی و سایر دستگاه های متصل به اینترنت را در دست می گیرند و با این کار باعث ایجاد اختلال در اینترنت می شوند. بات نت ها با استفاده از یک نرم افزار می توانند باعث اختلال بیشتر و بیشتر در شبکه اینترنت شوند و توقف فعالیت آن ها هم کار دشواری است
در یک آزمایش یک میمون که پای چپش دچار مشکل شده بود و توان حرکت نداشت، به وسیله دستگاه های الکترونیکی که توسط انسان ساخته شده بود، درمان شد و توان حرکتی خود را پیدا کرد. اساسا این دستگاه های الکترونیکی سیستم عصبی را پای پس می کنند و آسیب وارد شده به آن را برطرف می کنند؛ بنابراین امید به درمان افراد معلول در آینده تقویت خواهد شد.
برای ارسال نظر اولین نفر باشید.

ارسال نظر